2014. március 25., kedd

Előadóknak és Poszterkészítőknek

Tisztelt Előadók és Poszterkészítők!

Néhányan jelezték, hogy a tájékoztató levelet nem kapták meg (valószínűleg a levelezőprogramjuk spam-nak minősítette) ezért a tájékoztató levél lényegét itt is közreadjuk:

A szervező bizottság döntése alapján az előadások az alábbi szekciókban kerülnek besorolásra és megtartásra:

  • Ember és egészség
  • Élő és épített környezetünk
  • Világot formáló tudományok: vegyészet, informatika, fizika

A poszter készítőket kérjük, hogy elkészült munkáikat legkésőbb 2014. március 26 . szerda 12:00-ig saját iskolájukban a konferenciát szervező tanárnál adják le. Ezeket a szervezők szállítják a konferencia helyszínére. (A Petrikben a posztereket a fent megjelölt időpontig a B207-ben lehet leadni.)

Az előadókat kérjük, hogy előadás-aikat (prezentáció) legkésőbb 2014.március 26. szerda 12:00-ig küldjék meg a madarasz.peter.blathy (kukac) gmail.com e-mail címre.

A levél tárgya PTDK5 legyen, a levél tartalmazza csatolmányként az előadást vagy egy linket ahonnan az előadás letölthető!
Akik a jelentkezéskor kérték azok használhatják saját laptopjukat, de őket is kérjük, hogy küldjék meg az előadást a fent jelzett határidőig!
Az előadásukat a jelzett határidőig meg nem küldőket töröljük a konferencia programjából!

Az V. Petrik TISZK DIákkonferencia 2014. március 28-án pénteken 8:00-8:30 között a regisztrációval kezdődik és előreláthatóan 15:00-ig véget ér.

A konferencia helyszíne: Petrik Lajos Szakközépiskola, 1146 Budapest, Thököly út 48-54.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése